موسسه ی آموزش عالی پردیسان

دوشنبه 30 اردیبهشت 1398  00:59

همزمان با روز وحدت حوزه و دانشگاه، اولین نشست دانشگاهیان و روحانیون معزز شهرستان فریدون کنار در دانشگاه پردیسان برگزار شد؛

این برنامه عصر شنبه 27 آذر ماه 1395 با حضور امام جمعه محترم شهرستان ، فرماندار محترم، روحانیون نخبه ، اعضای محترم هیات موسس و جمعی از اساتید دانشگاهی در ساختمان مرکزی موسسه ی آموزش عالی پردیسان برگزار شد

در این برنامه پس از تلاوت قرآن، سرود ملی،صلوات خاصه و کلیپ معرفی موسسه، به ترتیب دکتر غلامرضا پیروز(سرپرست موسسه)، جناب شیرافکن (نماینده فرمانداری)، حجت الاسلام والمسلمین موسی رجایی لیتکوهی(رییس هیات موسس دانشگاه پردیسان)، حجت الاسلام جلالی (امام جمعه معزز)، دکتر منفردی(فرماندار شهرستان) به سخنرانی پرداختند.

در ادامه با پرسش و پاسخ در مورد شهرستان و مسائل روز فریدونکنار برنامه ادامه یافت.

در پایان به صرف شام از حضار پذیرایی شد.

Copyright 2010-2013 Pardisan University All rights reserved.
Powered by NeginEbtekar Co.
نسخه آزمایشی